Ingyenes csomagpontra szállítás 19.000 FT felett. 

Blog

Tudatosság a dohányzásban: ELF BAR eldobható elektromos cigaretta

2022.01.30 11:37
Tudatosság a dohányzásban: ELF BAR eldobható elektromos cigaretta

Az eldobható elektromos cigaretta ma a legújabb technológia szerint készült termék, ami a dohányosok rendelkezésére áll, hogy minél kevesebb káros anyagot juttassanak a szervezetükbe.

Bár a rendszeresen dohányzók száma az elmúlt években némileg csökkent, még így is jelentős. Ezért kiemelten fontos, hogy aki dohányos, az tisztában legyen az alternatív lehetőségekkel, amikkel nem kell lemondania szenvedélyéről, de sem környezetét, sem önmagát nem károsítja.

 

Csak egy újabb őrület?

 

A hagyományos cigaretták mellett néhány éve már piacra kerültek az Elf Bar elektromos cigaretták is. Ezek a termékek egyre szélesebb körben lettek keresettek, mert nem égnek, mint az analóg cigi, hanem hevítéssel lépnek működésbe. Mivel nincs égés, így nem keletkezik égéstermék. Ez azért lényeges, mert a “rágyújtással” a sima cigiből közel négyezer káros anyag kerül a levegőbe, a füst leszívásával pedig mind a dohányos, mind a passzív dohányos tüdejébe. 

 

Az e cigik azonban úgynevezett likvid folyadékkal működnek, aminek két alapvető alkotója van: propilén glikol és növényi glicerin. A folyadék készülhet csak az egyikből vagy a másikból is, de az a legjobb, ha a kettő keveréke alkotja. Adnak hozzá nikotint (kivéve a nikotinmenteshez), és jellemzően valamilyen különleges aromát is, ami élvezetesebbé teszi a keletkező “füst” ízét és illatát. Mivel nincs égés, így igazi füst sem keletkezik, a hevítés miatt a két fő összetevő gőzzé alakul, tulajdonképpen ez helyettesíti a hagyományos cigi füstjét.

 

Színre lép az eldobható elektromos cigaretta

 

Vannak olyan elektromos cigik, amelyek lényegében alkatrészeire bonthatók, és egy kifogyás vagy tönkremenetel esetén cserélhetők. Ahhoz azonban, hogy megfelelő minőségű alkatrészeket szerezz be, alapos utánajárás szükséges. A folyadék tekintetében különösen fontos az ellenőrizhető forrás, hiszen ha abban van olyan adalékanyag, ami nincs feltüntetve, akkor káros is lehet az alternatív cigi használata.

 

A mai kor életmódjához és az igényekhez igazodva azonban megjelent az Elf Bar eldobható elektromos cigaretta, ami a vásárlást követően azonnal üzembe helyezhető. Nincs szükség semmilyen előkészületre, nem kell (és nem is lehet) az alkatrészeit cserélni. Fel van tüntetve, hogy melyik hány slukk szívásra elegendő, ami ha elfogy, villogással jelzi a készülék. 

 

Hány slukkos kiszerelés kell neked?

 

Egy hagyományos cigi nagyjából 10-12 slukk erejéig tart. Az ElfBarVape termékek közül a legkevesebb 800 slukkos, míg a legtöbb az 3500 szippantásnyi élvezetet jelent. A kettő között is van átmenet, választhatsz 1500 vagy 2500 slukk kiszerelésűt is. Ha van egy olyan aroma, ami szimpatikus, akkor vásárolhatod a nagyobb kiszerelést, de ha kísérleteznél az ízekkel, illetve az erősséggel, akkor a kisebbek közül érdemes választanod. Bármelyik mellett is döntesz, több doboz cigit hordozhatsz stílusos, dizájnos kiszerelésben magaddal, ami még költséghatékony is.

 

 

Sűrített hegyi levegő

 

Természetesen a palettán megtalálható az elf bar nikotinmentes elektromos cigaretta is. Ez egyelőre 800 szívási kapacitással bír. Ideális választás azoknak, akik le szeretnének szokni a dohányzásról, de nehezen mondanak le a dohányzáshoz kapcsolható kézmozdulatokról, beidegződésekről. Vagy olyanoknak, akik nemrég szoktak le, viszont egy baráti összejövetel alkalmával elgyengülnek és rágyújtanának. Ezzel a termékkel elkerülhető a visszaesés, hiszen a folyadék nem tartalmaz egyáltalán nikotint, ami újra függőséghez vezetne.


Ha bármilyen kérdésed felmerül az Elf Bar eldobható elektromos cigarettákkal kapcsolatban, örömmel állunk rendelkezésedre!