Ingyenes csomagpontra szállítás 19.000 FT felett. 

Blog

Hogyan változtatja meg az életed az Elf Bar elektromos cigaretta?

2022.02.15 11:16
Hogyan változtatja meg az életed az Elf Bar elektromos cigaretta?

Még mindig sokan vitatják az Elf Bar elektromos cigaretta létjogosultságát a piacon, ezért ebben a bejegyzésben összeszedtük, hogy mi minden változhat meg az életedben a használatával. 

Azok, akik huzamosabb ideje rendszeresen dohányoznak, számos kellemetlen következménnyel szembesülnek, amik mind a szenvedélyük számlájára írható. A reggeli köhögés, napközbeni torokkaparás, a bőrből, ruházatból áradó cigiszag, elsárgult körmök nem kell, hogy az életed részei legyenek többé! A 21. század a cigarettagyártás terén is képes volt újat mutatni.

Először az elektromos cigik megjelenése rendezte át a piacot, nemrég azonban még eggyel továbbléptek a modernitás talaján, és megalkották az Elf Bart, az eldobható e cigit.

Köhögés

A dohányosok többségénél már a reggeli ébredés után jelentkezik a nikotin utáni vágy, de mellette a többség köhögéssel is indítja a napot. Ez lehet száraz, de sokkal jellemzőbb a hurutos köhögés, ami intő jel a dohányosnak, hogy a tüdőkapacitása nagymértékben csökkent, és később ez az állapot tovább romolhat. A köhögés oka az a rengeteg káros anyag, amit tartósan, tehát huzamosabb időn keresztül, rendszeresen juttatunk a szervezetbe. Egy szál analóg dohányrúd elszívásával ez közel négyezer (!) ártalmas anyagot jelent. Szorozd meg a négyezret az általad elszívott cigik számával, és próbáld meg elképzelni, hogy egy nap ez milyen mennyiséget jelent.

 

Az Elf Bar eldobható elektromos cigi ezzel szemben összesen maximum négy hatóanyagot tartalmaz. Az alapkeveréket a propilén-glikol (PG) és növényi glicerin (VG) alkotja. Ezek a vízgőz mennyiségéért és az aroma megtartásáért felelősek. A harmadik összetevő az aroma. A negyedik pedig maga a nikotin. Mivel a nikotinon kívül a többi alkotó nem okoz függőséget, és nem káros az egészségre, így lényegében az Elf Bar használatával egyre minimalizálhatod az egészségedre ártalmas anyagok számát, és a köhögés is megszűnhet.

 

 

Milyen előnyei vannak még az Elf Bar elektromos cigaretta használatának?

 

  • Egyszerű vonalvezetésének köszönhetően elfér a zsebedben
  • Nem kell többé öngyújtót keresgélned
  • Nem marad félig égő csikk, ami gyulladást okozhat
  • Nem teszed a családtagjaidat passzív dohányossá
  • Csak megveszed, és azonnal üzembe helyezheted
  • Költséghatékony
  • Többeknek segített a leszokásban

 

 

Ha Elf Bart használsz, még egy nyomozókutya sem mondja meg, hogy dohányzol

 

A nemdohányzók gyakran tesznek kellemetlen megjegyzést a dohányosokra, hiszen miután elnyomták a cigit, még sokáig árad belőlük a cigifüst szaga. Ez később is megmarad, mert a hajtól kezdve a bőrön át a ruházatig mindenbe beivódik, csak tompul. Az Elf Bar, mivel nem égéssel működik, ezért nem is keletkezik igazi füst. Ennek az imitálására szolgál a feljebb említett propilén-glikol és növényi glicerin, amik együttesen kreálják a vízgőzt, amitől a felhasználó úgy érzi, mintha hagyományos cigit pöfékelne, és annak a füstjét fújná ki. 

 

A vízgőz szagtalan alapesetben, de az Elf Barok aromásítva kaphatók, így a kiválasztott aroma illata fog érződni dohányzás közben, illetve azután is. Igen, a vízgőzt is lehet majd érezni a ruhán, de sokkal halványabban, mint az analóg cigi füstjét, és ráadásul nagyon finom, kellemes ízvilágot vonultatnak fel az Elf Bar készítői. Leginkább a gyümölcsös ízekből nagy a választék, de megkóstolhatod a kólásat is. Aki pedig a dohány ízét hiányolná, az választhatja a “tobacco” aromát.

 

Kérdésed van? Segítünk! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi a legnagyobb szakértelmünkkel válaszolni fogunk minden felmerülő kérdésedre.