Ingyenes csomagpontra szállítás 19.000 FT felett. 

Blog

Elf Bar, mint a dohányzás alternatívája – mutatjuk az előnyöket

2022.03.02 10:22
Elf Bar, mint a dohányzás alternatívája – mutatjuk az előnyöket

Nem kell tovább károsítanod az analóg cigarettával magad, hiszen megjelent az Elf Bar, mint a dohányzás alternatívája. A legkorszerűbb fejlesztéseknek és gyártási technológiának köszönhetően mindenki élvezheti a szenvedélyét annak ártalmas következményei nélkül.

 

Jól hangzik, ugye? Itt az ideje, hogy a szokásaidban is haladj a korral, és élvezd a 21. század legújabb vívmányait, mint amilyen az Elf Bar is.

Mitől más az Elf Bar?

 

A hagyományos cigivel ellentétben az Elf Bar nem vágott dohányt tartalmaz, hanem egy folyadékot, az úgynevezett e-liquidet. Míg a dohány több mint négyezer, egészségre káros anyagot tartalmaz, addig a folyadék 3, de maximum 4 alapanyagból áll. Ezekből kettőre azért van szükség, hogy megkössék az aromát, illetve létrehozzák azt a vízgőzt, ami a szimpla dohányzás közben a füst. Teljesen ártalmatlan vegyi anyagok, más területen is alkalmazzák őket, név szerint növényi glicerin és propilén-glikol. 

 

Joggal vetődhet fel benned, hogy ez eddig nem nagy kunszt, hiszen ezt egy elektromos cigaretta is tudja. Valóban, az e-cigik működése is ezen az elven valósul meg, hiszen az Elf Bar is egy fajtája az elektromos cigarettáknak.

 

Mitől lesz akkor mégis más? Míg az e-cigik alkatrészei szétszedhetők, az Elf Bar egy fix szerkezet. Nem kell, és nem lehet cserélgetni az akkumulátorát, nem neked kell a saját károdon kitapasztalnod az e-liquid megfelelő arányait, hogy ne legyen se túl erős, se túl gyenge, így biztosan nem kapsz nikotinmérgezést. Megrendeled, és ha a futár házhoz szállította, már használhatod is.

 

Az Elf Bar, mint a dohányzás alternatívája

 

Manapság menő dolog nemcsak környezettudatosnak, hanem úgy általában tudatosnak lenni. Az Elf Barral te is tehetsz azért, hogy akár e szenvedélyedet úgy űzd, hogy se önmagadnak, se a környezetednek ne okozz ezzel maradandó károsodást. Az analóg cigaretta füstjét mások is belélegzik, akik a környezetedben vannak, akikre nézve még ártalmasabb a füst, mint rád. Különösen a gyermekek és a háziállatok vannak kitéve a legnagyobb veszélynek rajtad kívül. Mivel az eldobható elektromos cigaretta csak nikotint tartalmaz, így kielégíti a nikotin utáni vágyadat, ellenben nem szennyezi sem a te tüdődet és szervezetedet, sem pedig másét a többi rákkeltő és függőséget okozó vegyi anyaggal. 

 

Amikor a kevesebb is elég

 

Azok a felhasználók, akik elhatározták magukat a váltás mellett, már néhány napos használat után az alábbi pozitív változásokról számoltak be az életükben: 

 

  • Nem volt igényük annyiszor “rágyújtani”, mint a hagyományos dohányrúd esetében
  • Ebből adódik, hogy sokuk le is tudott szokni a dohányzásról - persze fokozatosan csökkentve a nikotint
  • Megszűnt a reggeli köhögés
  • Nem büdös a ruházatuk, hajuk, bőrük

 

Változtass te is a dohányzási szokásodon, válts a jövő cigarettájára!

 

Így spórolhatsz az Elf Barral

 

További előnye az eldobható e-ciginek, hogy kíméletes a pénztárcádhoz. Ez hogy lehet? Egy sima cigiből nagyjából 12 slukkot tudsz szívni, mielőtt végigszívnád. Egy doboz 19 szál cigit tartalmaz. Az Elf Barok esetében feltüntetik, hogy hány slukkra elegendő a benne lévő liquid. Egy közepes méretű, 1500 szippantásnyira elegendő készülék megközelítőleg 6 és fél doboz cigarettával egyenértékű. Egy átlagos cigi 1700 forintba kerül csomagonként, ami 6,5-el szorozva 11.050 forint kiadást jelent. Ugyanezt a slukkmennyiséget Elf Bar formájában beszerezve most 6990 forintért megrendelheted.

 

Ha bármi kérdésed van az Elf Bar elektromos cigarettákkal vagy a rendeléssel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk!