Ingyenes csomagpontra szállítás 19.000 FT felett. 

Blog

Vigyázat! Az Elf Bar termékek mellett sok a hamisítvány

2022.04.05 09:11
Vigyázat! Az Elf Bar termékek mellett sok a hamisítvány

Az Elf Bar a megjelenésétől kezdve nagyon népszerű, viszont erre a svindlerek is felkapták a fejüket, így a piacon sok a hamisítvány is. Az utánzat több szempontból sem szerencsés: egyrészt a likvid folyadék tartalmazhat olyan káros anyagokat, ami az eredeti összetevők listáján nem szerepel, másrészt a készülék biztonságos üzemelése is megkérdőjelezhető. 

 

Ebben a bejegyzésben összeszedtünk néhány szempontot, hogy ha változtatni szeretnél a dohányzási szokásaidon, akkor azt nyugodtan megtehesd, ne legyél csalók áldozata.

Csak hivatalos forgalmazótól vásárolj!

 

Ma már minden olyan vállalkozás, amelyik fontosnak tartja a vásárlóit, elérhető az interneten. De nemcsak a cég és a termékek, hanem nyilvánosan megtekinthetők az értékelések is. Olvasd el mások korábbi tapasztalatait akár a termékről, a kiszállításról vagy a cég elérhetőségéről. Fontos, hogy elérhető legyen a forgalmazó, nemcsak akkor, amikor a fizetésre kerül a sor, hanem ha egyéb kérdésed van, akkor is álljanak a rendelkezésedre. Olvasd el korábbi blogbejegyzésünket, amiben bemutatjuk az igazi Elf Bart.

 

Sok hamisítvány ránézésre alig különbözik az eredeti Elf Bartól 

 

Ne ess abba a hibába, mint legtöbben, hogy pusztán a termék árából igyekeznek következtetést levonni az eldobható cigaretta valódiságára vonatkozóan. Az ár ugyanis múlhat egy akción, pénznembeli átváltási különbségen, stb. De ha eltekintesz az ellenérték minimális eltérésétől, vannak további árulkodó jelek, amikből azonnal megállapíthatod, hogy talmi áruval van-e dolgod.

 

Az utánzat doboza kisebb, mint az eredetié, és nincs laminálva. Az elején és a hátulján is fel van tüntetve, hogy 18 év alattiaknak nem ajánlott. (Piros áthúzott karikában a 18-as szám). A csomagolás egyik oldalán fel van tüntetve az importáló cég adata, ha valódi az e-cigaretta. A legárulkodóbb azonban a zárjegy, ami egy csíkban fényesen csillog, a bóvlin viszont csak matt zárjegy van, a színes nyomtatás bár nagyon élethű, nem terjed ki minden apróságra.

 

Ha még ezek után sem vagy meggyőződve az elektromos cigaretta hitelességéről, a dobozon található QR kód azonnal megmondja a tutit. 

 

A következmények

 

Míg az eredeti, minden hatályos magyarországi szabványnak megfelelő, és ISO ellenőrzésen jól vizsgázott termék használatával semmilyen negatív következményre nem kell számítanod, addig a replika számos bevizsgálatlan összetevőt tartalmazhat. Eltérhet a feltüntetett nikotinmennyiség, de az sokkal nagyobb veszélyt jelent, hogy más anyag is kerülhet a folyadékba, aminek akár végzetes kimenetele is lehet.

 

Ehhez képest az anyagi károsodás eltörpül, de azért az is elég bosszantó, ha az 1500 slukkosnak meghirdetett e-cigaretta 300 slukk után kifogy. A szivárgó likvid tartály, a hibás akkumulátor további veszélyforrások lehetnek.

 

Válogass kedvedre a különböző ízesítésű Elf Barok közül, amik közül egyik sem okoz csalódást!

 

Hogyan vásárolj Elf Bart, hogy biztonságosan dohányozhass?

 

Győződj meg arról, hogy a cég, ahonnan rendelni készülsz, valóban hivatalos forgalmazó-e. Kutakodj vélemények, tapasztalatok után akár a rendeléssel, akár kimondottan az eszköz használata utáni beszámolókkal kapcsolatban. Az igazi eldobható cigaretta használata biztonságos, egyszerű és balesetmentes. Nem szabad, hogy fizikai tünetek jelentkezzenek az elszívása után. Ez csak akkor fordulhat elő, ha nagyobb a nikotindózis a folyadékban, mint amihez szoktál, de ilyenkor egy kisebbre cserélés után azonnal meg kell, hogy szűnjenek a panaszok. 

 

Segíthetünk? Ha kérdésed van az Elf Bar eldobható cigarettákkal kapcsolatban, lépj velünk kapcsolatba, örömmel állunk a rendelkezésedre!