Ingyenes csomagpontra szállítás 19.000 FT felett. 

Blog

Az Elf Bar a megjelenésétől kezdve nagyon népszerű, viszont erre a svindlerek is felkapták a fejüket, így a piacon sok a hamisítvány is. Az utánzat több szempontból sem szerencsés: egyrészt a likvid folyadék tartalmazhat olyan káros anyagokat, ami az eredeti összetevők listáján nem szerepel, másrészt a készülék biztonságos üzemelése is megkérdőjelezhető. 

 

Ebben a bejegyzésben összeszedtünk néhány szempontot, hogy ha változtatni szeretnél a dohányzási szokásaidon, akkor azt nyugodtan megtehesd, ne legyél csalók áldozata.

Nem kell tovább károsítanod az analóg cigarettával magad, hiszen megjelent az Elf Bar, mint a dohányzás alternatívája. A legkorszerűbb fejlesztéseknek és gyártási technológiának köszönhetően mindenki élvezheti a szenvedélyét annak ártalmas következményei nélkül.

 

Jól hangzik, ugye? Itt az ideje, hogy a szokásaidban is haladj a korral, és élvezd a 21. század legújabb vívmányait, mint amilyen az Elf Bar is.

Még mindig sokan vitatják az Elf Bar elektromos cigaretta létjogosultságát a piacon, ezért ebben a bejegyzésben összeszedtük, hogy mi minden változhat meg az életedben a használatával. 

Azok, akik huzamosabb ideje rendszeresen dohányoznak, számos kellemetlen következménnyel szembesülnek, amik mind a szenvedélyük számlájára írható. A reggeli köhögés, napközbeni torokkaparás, a bőrből, ruházatból áradó cigiszag, elsárgult körmök nem kell, hogy az életed részei legyenek többé! A 21. század a cigarettagyártás terén is képes volt újat mutatni.

Először az elektromos cigik megjelenése rendezte át a piacot, nemrég azonban még eggyel továbbléptek a modernitás talaján, és megalkották az Elf Bart, az eldobható e cigit.

Az eldobható elektromos cigaretta ma a legújabb technológia szerint készült termék, ami a dohányosok rendelkezésére áll, hogy minél kevesebb káros anyagot juttassanak a szervezetükbe.

Bár a rendszeresen dohányzók száma az elmúlt években némileg csökkent, még így is jelentős. Ezért kiemelten fontos, hogy aki dohányos, az tisztában legyen az alternatív lehetőségekkel, amikkel nem kell lemondania szenvedélyéről, de sem környezetét, sem önmagát nem károsítja.